Furosemid, tratamentul esențial pentru bolnavii de inimă

Furosemid, tratamentul esențial pentru bolnavii de inimă, disponibil ȋn farmacia EUmed.ro

O nouă criză lovește piața medicamentelor din România – Furosemid, un medicament esențial pentru bolnavii de inimă lipsește atât din spitale, cât și din multe farmacii din țară. Furosemidul se folosește ȋn urgențe, ȋn forma injectabilă, dar și ca tratament pe termen lung, pentru anumite afecțiuni cardiace, renale sau oncologice, sub formă de pastile. Ȋn farmacia online Eumed.ro, tratamentul poate fi comandat ȋn ambele variante, diferite concentrații, doar cu rețetă de la medicul specialist.

Furosemidul are substanță activă furosemida și face parte din grupul medicamentelor diuretice (creşte eliminarea de urină) de ansă cu acţiune intense. Tratamentul se utilizează ȋn caz de:

  • urgenţe cardiace – edem pulmonar acut;
  • criza hipertensivă;
  • insuficienţă cardiacă congestivă;
  • edeme din ciroza hepatică sau afecţiuni renale (edeme severe şi rezistente la diuretice tiazidice, eventual în asociere cu acestea; de asemenea, se poate asocia cu diuretice care economisesc potasiul);
  • insuficienţa renală acută cu oligurie;
  • valori mari ale calciului în sânge.

Comandă Furosemid de pe Eumed.ro

Ȋn farmacia EUmed.ro, avem o gamă variată de medicamente și soluții injectabile pe bază de furosemidă, cu diferite concentrații, de la mai mulți producători de top europeni. Printre aceștia se numără HameIn, Ratiopharm, 1 A Pharma sau ALIUD Pharma. Comanda de tratamente pe bază de furosemidă se poate face doar cu rețetă de la medicul specialist. Procesul este extrem de simplu, nu trebuie decât să ȋncarci o poză sau un scan al rețetei, după ce ȋți completezi datele de livrare și facturare.

Modul de administrare al Furosemidului, dozajul și frecvența sunt stabilite doar de medicul care recomandă tratamentul și cunoaște istoricul de sănătate al pacientului.